18 d’agost del 2008

Washington

Despres de descartar anar a Washington en tren per ser massa tard, el divendres hi vam anar amb un cotxe de lloguer, ja que ens sortia com 3 vegades mes barat. Arribar fins alla es una mica pesat, perque son unes 4:30 en cotxe, aixi que per anar i tornar en un dia, et menjes com 9 hores.

Pero es podria dir que es una visita for$a obligada ja que pots veure on viu l'home mes important del mon i on es prenen les grans decissions.

Primer vam visitar el capitoli, que tot sigui dit no em va impressionar gaire.



Entre el capitoli i un monument que tenen d'Abraham Lincoln (no se si es la tomba...) hi ha una especie de jardins pel mig. Els del costat del capitoli fan bastanta pena, pero els de l'altra banda estan molt mes cuidats i son molt mes bonics.



La zona esta plegada de memorials als soldats morts a les diferents guerres en la que USA ha participat. Els que mes em van agradar van ser el de la segona guerra mundial i el de Vietnam (aquesta tenia la llista de totes les persones mortes).



Al final, pero no per aixo menys important, vam anar a veure la casa blanca. No la pots veure de massa aprop perque esta tot vigilat i no volen que t'hi acostis massa :D Pero va ser divertit veure com es discutien un senyor pro USA que estava vestit amb colors de la seva bandera amb una dona que portava no se quants anys protestant contra USA i el Bush :D