19 d’agost del 2008

Dos ultims dies a Nova York

Despres d'arribar molt tard de Washington el divendres a la nit i aixecar-nos molt d'hora per tornar el cotxe el dissabte, vam tornar cap a l'apartament i vam fer el vago el mati per alla (dormint i mirant com USA feia un correctiu a Espanya de basquet).

Per la tarda ens vam perdre una mica mes per la ciutat, anant per barris que encara no haviem visitat com chelsea o hell's kitchen.



Per la nit, vam anar a sopar un restaurant japones, pero la veritat es que no tenia res d'especial :( El millor va ser poder veure el Flatiron, el que es considerat un dels primers rascacels. Te una forma molt peculiar (de planxa, d'aqui ve el seu nom) i just acaba de ser restaurat aixi que llueix molt be :D



El diumenge, que va ser l'ultim dia a NYC, el vam comen$ar anant a Harlem a veure una missa tipus Gospel. La veritat es que va ser una mica decepcionant perque no hi havia massa gent i practicament hi havia mes turistes que no pas creients. Pero va valdre la pena per veure com va una missa d'aquestes (que nomes va durar 90 minuts...).

Al sortir de l'esglesia vam anar per uns carrerons on estava tot ple de tendes, ja que era el dia de Harlem per lo vist. El barri esta molt millor del que pensavem, ja que al ser un barri de gent negre esperavem algo pitxor :D

Durant el dia vam baixar des de Harlem (nord de Manhattan), fins al sud, lo que va significar uns quants km de caminada.

I per la nit, despres d'arribar a l'apartament i sopar, a fer les maletes i preparar-nos per agafar el cotxe i anar cap a Boston, la proxima parada!