15 d’agost del 2008

Broadway

Pero abans d'anar a dormir, el dia ens tenia preparada una sorpresa i realment molt bona! Vam anar a veure una obra de Broadway, pero no teniem molt clar quina havia de ser. Al principi haviem estat parlant de chicago, pero el meu germa ja l'havia vist, aixi que la vam descartar. Aixi que vam anar a un lloc on venen entrades per sessions que comencen en pocs minuts al 50% i vam anar a veure "El jove Frankenstein". Ens van costar 66$ (costaven 130$ originalment) i la veritat es que ningu no tenia gens clar que l'obra fos bona...

Pero no va ser bona, va ser increible. Mes enlla de la qualitat de l'actuacio i el cant, el que era impressionant era el tema dels escenaris. Per casi cada escena, treient un escenari nou, a cada qual mes impressionant que l'anterior i tot ple de llums, colors i coses que es movien. Fins i tot amb efectes espacials! La veritat es que al final un tenia la sensacio d'estar mirant una pelicula mes que una obra de teatre degut a lo impressionant de tot.

Si algu va per Broadway algun dia, si pot que miri aquesta obra que no el decepcionara! Us passo una foto que vaig fer abans de comen$ar l'obra i que em va costar una bulla per part d'una dona que assentava a la gent (tot i fer-lo sense flash i que no estaven actuant, per lo vist no es podien fer fotos :P).