1 d’agost del 2008

To surf or not to surf

El dissabte passat vaig sortir per primera vegada de farra per aqui (despres del fiasco de Seattle). La veritat es que tampoc no va anar tant be com podria haver anat :D Vam anar a San Francisco, perque un amic del Rob (company de feina que treballa a SC) se n'anava a viure a una altra zona dels States.

Lo curios de la festa era que, el Bryan (amic del Rob) es asiatic. Doncs be, de les 40-50 persones que hi havia, nomes hi haviem 4 no asiatics. Aqui el tema de fer-se ghettos es porta molt la veritat. Jo diria que els blancs son els que menys ho fan, pero indis i asiatics ho fan bastant. Els negres no ho poden fer perque no son suficients :D Si anessin en plan ghetto, estarien mes penjats que un pernil salat. Total, que a l'acabar la seccio de la festa al pis del Bryan, vam anar cap al centre de SF per anar a una disco, pero com que erem com 30 doncs no ens van deixar entrar. Al final vam acabar entrant a un bareto a fer unes copes, pero ja es algo. I cap a la 1 vam anar a fer un post sopar a un restaurant tailandes. Es algo que no havia fet mai, aixo d'anar a sopar a aquestes hores.

Total... que l'endema, diumenge, vam anar cap a Santa Cruz, 1:30 de cotxe sud des de Santa Clara (1 hora al sud de San Francisco, 2:30 pels que no sapiguen sumar). La intencio inicial era fer surf, pero el mar estava en contra nostre: estava mes pla que una planxa de surf. Aixi doncs, que no vam llogar taula i tratges de neopre perque no es podia fer res. Aixi que ens vam estirar per la platja i vam fer el tonto una mica per la zona.

Per cert, el mite de les platges de California, es completament fal$, si mes no per la part centre i nord de CA. L'aigua esta gelada, hi ha 4 bojos que es banyen, pero ningu mes. I lo pitxor, no hi ha "vigilantes de la playa" demostrant com afecta la gravetat a la silicona. A mes, per Santa Clara, tot i ser juliol, a la nit si no tens un jersey ho pots passar una mica malament...