14 d’agost del 2008

Les vistes des del pont de Brooklyn

El segon dia va comen$ar amb una visita obligada: central park. Aquest parc esta cituat just al centre de manhattan i te una extensio moooolt gran. La gracia es que esta ple de parcs per jugar a softball, pistes de basquet, tennis, llacs. I quan estas aprop del limits veus tots els rascacels que deuen tenir unes vistes increibles.



Com que es va tornar a posar a ploure, vam anar al Gugghengeim (o com s'escrigui). Es un altre museu modern, pero a diferencia del MOMA, no em va agradar gens. Excepte alguns bons quadres, estava ple d'escultures que em semblaven mes aviat tonteries que no pas obres d'art. Si mes no el museu en si es bastant bonic i val la pena visitar-lo nomes per l'arquitectura.



Quan vam sortir del museu ja havia parat de ploure, aixi que vam anar cap al sud de Manhattan per visitar alguns dels famosos barris de l'illa. El primer va ser Little Italy. No cal dir quin es l'estil d'aquest barri :D



El segon Chinatown, que esta just al costat. Tot esta en xines, pero no nomes els comer$os locals, sino inclus la publicitat d'empreses molt importants com McDonalds es en xines :D



I el tercer barri en discordia es el Soho. Diria que aquest barria abans era una zona una mica marginal, pero ara s'ha posat de moda i esta ple de botigues de roba. Lo curios dels tres barris es que estan ple d'edificis que tenen escales d'emergencia a la fa$ana. Al principi ho veus molt llegi, pero despres t'hi acabes acostumant i hi acabes trobant l'encant.



I per acabar el dia, el millor que he fet fins ara a NYC: creuar caminant el pont de Brooklyn des de Manhattan cap a Brooklyn i despres admirar les vistes dels grans rascacels. Veure l'skyline de Manhattan des d'alla ja mereix el viatge.