23 d’agost del 2008

La ciutat del baseball

Ara ja comen$a l'etapa mes seria pel que fa a despla$aments del viatge. Tal com ja vaig fer al blog de japo, posare un mapa perque veieu el que hem anat fent. Com ve recordareu (segur...), fa uns dies vam anar a Washington. Doncs be, esta a uns 400 km al sud-oest de nova york.



La primera parada d'aquesta nova etapa va ser Boston, que esta en direccio oposada a Washington respecte NYC (a uns 400 km tambe).



Boston es a diferencia de NYC, una ciutat molt mes neta i que dona (si mes no a mi) moltes mes ganes de quedar-t'hi a viure. Obviament, al comparar-la amb NYC, es molt mes petita i menys densa.



A l'estar al costat del mar, te un port for$a bonic i fa que la ciutat guanyi encant.



La cosa que em va sobtar mes de la ciutat va ser, que quan estavem passejant de nit pel centre de la ciutat, tots i cada un dels bars tenia posat una tele amb partits de baseball. Inclus a restaurants que semblaven de bastant nivell, tenien sempre una tele per alla :D

Tot i que voliem visitar el camp dels Red Sox (equip local de baseball), vam acabar anant a l'estadi dels Boston Celtics (l'equip de l'NBA). No hi havia partit, pero si que vam poder entrar per l'estadi i els vestidors dels equips visitants. L'estadi era mooolt guapo, pero els vestidors em van semblar mes aviat cutres...